Pentra ES60

Analiza e tubave të hapura me një stacion pune të dedikuar që siguron komoditet dhe fleksibilitet të plotë

• Ideale për hulumtime klinike

• Menaxhimi i të dhënave në PC të pavarur.

• Mikro-marrja e mostrave nga mburoja e plotë (CBC: 30 µL – DIFF: 53 µL) 

• Cytohemia, Impedanca (matja e vëllimit të qelizave reale) & Optike (analiza e strukturës së brendshme qelizore duke matur absorbimin e dritës).

• Homogjenizimi i përsosur i mostrave të gjakut me reagentë – MDSS ** Teknologjia.

• Open Tube

• 26 parametra 

• CBC / 5 Pjesa DIFF

• Menaxhimi i të Dhënave

Divizioni: Hematologji

Prodhimi i kompanisë: HORIBA ABX SAS

• Përqindja: Deri në 60 mostra / orë

• Reagente: Vetëm 4 reagente në bord dhe 1 hollues

• Diferencimi i përsosur i nënpopullatave 5 WBC me teknologjinë DHSS *

3 histogramë për RBC, BAS / WBC dhe PLT së bashku me 5 Matrixin DIFF .

• Basophils llogariten përmes kanaleve specifike

• Matrica me rezolucion të lartë përfshin përcaktimin e 2 nënpopullimeve shtesë (% dhe #): Lymphocytes Atypical (ALY ***) dhe Qelizat e Imaturuara të Mëdha (LIC ***)