Laboratori “ALK”,bashkepunon me partnere te medhenj dhe serioz te laboratoreve ne Shqiperi dhe te huaj.

 • Bashkepunon me :

  • Intermedica
  • Genius
  • Instituti RfB ne Gjermani
  • ESYD ne Greqi
  • TUV Austria