Motic Microscope B3 Proffesional

Si një progres i natyrshëm i serive B1 popullore, Seria B3 më e përparuar ofron karakteristika për përdoruesin më të kërkuar. Një konfigurim standard i kokës Siedentopf lejon rregullimin e distancave ndërpupilare pa nevojën e rifokusimit. Sistemi i lartë i ndriçimit Köhler ofron ndriçim të mjaftueshëm, duke e bërë këtë seri ideale për punën e Lab. Kombinuar me cilësitë ASC Achromatic Super Contrast ose Plan Achromatic, kjo seri ka një raport të papërballueshëm çmimesh.

Karakteristikat kryesore:

Akrim Super Kontrast ose Plan Aksometrike objektivat 

Fuqia koaksiale e trashë dhe e hollë       

Ndriçimi Köhler

Këllëf-pjesa e prapme e montuar me anë të kundërt     

Fokus kontrast, fushë e errët dhe pajisje Polarizimi në dispozicion në dispozicion.