DocUReader 2

Deri në 120 teste / orë në mënyrë të shpejtë ose deri në 50 teste në orë në regjimin normal

Funksionim i thjeshtë dhe intuitiv përmes një ekrani me prekje me ngjyra

Fillimi automatik i matjes nga zbulimi i shiritave

Mundësi fleksibël testimi dhe raportimi

Saktësi e shkëlqyer nga teknologjia matëse e patentuar

Hyrja e lehtë e të dhënave dhe menaxhimi efektiv i të dhënave

Dokumentacioni i strukturuar përmes LIS

Integrim i lehtë dhe fleksibël nëpërmjet lidhjes së zgjeruar

Funksionet e avancuara të QC dhe të sigurisë ndihmojnë në drejtimin e pajtueshmërisë

DocUReader 2 Pro i ri është projektuar për zyrat e mjekut dhe laboratorët më të vegjël për të lexuar dhe vlerësuar strips testit të urinës LabStrip U11 Plus . Edhe pse instrumenti është i dedikuar për përdorim diagnostik in vitro nga mjekë të kualifikuar dhe stafi i laboratorit, nuk nevojitet trajnim i veçantë për përdorimin e tyre.

DocUReader 2 Pro është zgjedhja ideale për testimin e urinologjisë pikën e kujdesit. Dizajni kompakt i këtij instrumenti të lehtë ofron tiparet më të gjera dhe fleksibilitetin më të lartë në dispozicion në çdo analizues urine të madhësisë së desktopit. Sistemi ofron saktësi të shkëlqyer, funksionim të thjeshtë, fleksibilitet të lartë dhe lidhje, si dhe funksione të përmirësuara të sigurisë dhe kontrollit të cilësisë.